Ορθοδοντική και Παιδοδοντία

Το ιατρείο Kids Smile Clinic παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Ορθοντικής και Παιδοδοντίας στην Περαία και την ευρύτερη περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης. Η οδοντιατρική ομάδα και το προσωπικό του ιατρείου φροντίζουν ώστε η εμπειρία των ασθενών να είναι αρμονική και ευχάριστη, με μοναδικό στόχο ένα υγιές και όμορφο χαμόγελο. Ο επικεφαλής οδοντίατρος Dr. Ελευθέριος Κακλαμάνος, DDS, Cert, MSc, MA, Dr Med είναι Επίκουρος Καθηγητής Ορθοδοντικής και διαθέτει πολυετή επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία.

Στόχος του project ήταν η ενδυνάμωση της ψηφιακής παρουσίας του ιατρείου στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης και στα social media.

Μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού του website και του Local Search & Social Media Marketing πετύχαμε την αύξηση των τηλεφωνικών κλήσεων ενδιαφερομένων ασθενών μέσω Internet κατά 300%  και την αύξηση των αιτημάτων επικοινωνίας μέσω φόρμας κατά 150% μέσα σε διάστημα 4 μηνών. Με τη συνεχή βελτιστοποίηση και ενδυνάμωση του λογαριασμού πετυχαίνουμε την εδραίωση του website στα πρώτα 3 αποτελέσματα του  Google για τις επιλεγμένες λέξεις κλειδιά.

Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα